fbpx
+359876616717

© 2022 FPI International. All Rights Reserved.
Website by Studio Kipo

ФПИ Сити Тауър

FPI City Tower предлага отлично местоположение в сърцето на София (до паметника на Васил Левски), модерна архитектура, множество удобства, персонализирани клас А офис пространства и LEED Platinum сертификат за устойчивост, както и професионално управление от специализирания екип на FairPlay International.
 • КЛЮЧОВА ЛОКАЦИЯ
  гр. София, бул. Янко Сакъзов 7
 • Тип имот
  Клас А офис сграда
 • Отдаваема площ
  9000 кв.м.

Спецификации на офисите

Описание на проекта

В началото на месец октомври 2021 г. ФПИ стартира изграждането на иновативна зелена сграда от най-висок клас на столичния бул. „Янко Съкъзов“, в непосредствена близост до паметника „Васил Левски“ и петзвездния хотел „Хаят“. Проектът ще предлага 17,000 кв.м. отдаваема площ от които 14,000 кв.м офиси. Ключови характеристики са голямата плоча до 2,000 кв.м на етаж, светла височина 3,10 м, най-съвременна климатизация и технологии. Забележителният дизайн на сградата ще я позиционира, като една от емблематичните сгради в централната част на столицата.

Акценти на сградата

Престижно местоположение

Разположена в сърцето на София, FPI City Tower е с изключително местоположение, което предлага отлична свързаност и близост до големи всички институции, хотели, заведения за хранене и търговски обекти. Намира се до паметника на Васил Левски, срещу хотел Хаят Риджънси, в непосредствена близост до парка Заимов, Народната библиотека и Метростанция Софийски университет.

Най-съвременни съоръжения

FPI City Tower се отличава с модерна и стилна архитектура, висококачествено строителство и най-съвременни удобства, за да отговори на нуждите на взискателния бизнес. От елегантни общи части до авангардна технологична инфраструктура, ние проектирахме сградата да осигури изключителна работна среда.

Персонализирани офис пространства

FPI City Tower предлага гъвкави възможности за наемане на площи, които позволяват да приспособите офис пространството според вашите специфични нужди. Основните предимства на сградата са естествената светлина във всички работни помещения, ниските й оперативни разходи, както и лесно осъществимите промени в интериора.

Височината на помещенията е над 3 метра от под до таван с панорамни прозорци откриващи гледки към Храм паметника „Александър Невски“, парк „Заимов“ и цялата централна градска част на София.

Професионално управление

FPI City Tower се управлява изцяло от специализирания екип за управление на имоти на FairPlay International – професионалисти, ангажирани да предоставят изключително обслужване и да гарантират безпроблемната работа на сградата.

LEED Сертифициране и устойчиви практики

FPI City Tower е проектирана с акцент върху устойчивостта и енергийната ефективност, подкрепени от LEED Platinum сертификат.

Удобства и предлагани услуги

Транспорт

Контакти
Булевард "Черни връх" 51Б, 1407 Промишлена зона Хладилника, София
+359 897 859 599
Свържете се с нас за оглед и посещение.

  Прочетох и се съгласявам с Политиката за защита на личните данни