На 10.10.2013 г. в столичния хотел „Арена ди Сердика” ФеърПлей Интернешънъл АД чества 20 години от своето основаване. За кръглата годишнина на една сцена  се събраха 20 от най-добрите джаз-музиканти от Биг Бенд Брас Асоциация с диригент Ангел Заберски, със специалното участие на Орлин Павлов. Сред поканените бяха редица популярни български личности, предприемачи, бизнесмени, политици и представители на български и международни браншови организации.

Създадена през 1993-та година като строително-предприемаческа фирма, ФПИ се превръща в една от най-уважаваните инвестиционни компании в България. Днес компанията продължава да се развива в сектора на недвижимите имоти, осъществявайки все по-разнообразни и мащабни проекти: от строителството на жилищни сгради до изпълнението на големи логистични паркове, от управлението на хотелски комплекси до надеждни инвестиции в земеделието. През изминалите две десетилетия, компанията е построила над 500 000 кв.м., обработила е на 425 000 декара земя, реставрирала е безценни културно-исторически обекти и е създала качествен и уютен дом за стотици семейства.

През годините ФПИ многократно доказа своя професионализъм и обществена ангажираност, реализирайки проекти, свързани с опазването на българското културно наследство (паметника на културата Бутик Хотел „Кристъл Палас” през 2004-та година; древният римски амфитеатър на Сердика в лобито на „Арена ди Средика” Резидънс Хотел през 2006-та година). Компанията се гордее с политиката си, насочена към подобряване на инфраструктурата и повишаване качеството на живот на българските семейства. В бизнес средите на България и чужбина, компанията е известна най-вече със своето новаторство и визионерство. Основателят на компанията и нейн изпълнителен директор, г-н Марио Захариев, определи развитието на ФеърПлей Интернешънъл като своеобразна метаморфоза на една строително-предприемаческа фирма в иновативно-творческа компания.