„Св. Иван Рилски“ Хотел и Апартаменти, Банско, е целогодишен комплекс и предлага най-разнообразните оферти през всички сезони – спа-уикенди, ски-ваканции, джаз фестивал, корпоративни събития … 

Детските тематични лагери, които организирахме там през 2018 г., бяха сред най-търсените събития, затова през 2019 г. ще ви предложим още няколко от тях. Освен специализираните услуги за деца в комплекса – детски зали за игра и обучение, анимация, детска площадка, зала за детска и бебешка грижа и мн. други, за младите ни клиенти и техните родители по време на лагерите организираме множество дейности с образователна и развлекателна цел в региона на Банско. Усмивките на участниците от всички възрасти са най-високата оценка за програмата на лагерите.

В уютната механа „Чанове“ в хотела вече може да се насладите и на домашно приготвените ястия от новото обедно меню. А на 2-ри февруари ресторант „Модерато“ организира специална Вечер на сушито.  

Актуалното ни зимно “Last Minute” предложение е на цена от 62 лева на вечер. То включва закуска, транспорт до лифт-станцията, безплатно ползване на уелнес-центъра, както и възможността за покупка на ски-картана рецепцията на хотел „Св. Иван Рилски“, Банско. Повече за офертата научете тук

Следващата ни кампания започва в самото начало на месец март с Националния празник и Деня на жената. Тя е първата за годината, в която предлагаме 20% отстъпка от процедурите в уелнес-центъра “Infinity Spa”. Пакетната оферта за две нощувки от 55 лева на вечер на човек включва още една Празнична вечеря – на 3-ти или 8-ми март, транспорт от и до лифта, ползване на басейна, сауните, ледената стая и др. 

През 2019 г. Великден ще отбележим на 28 април. Очаквайте специалното ни предложение за празника и следете новините и офертите на saintivanrilski.com. Ще се видим в Банско!