На 14.02.2014-та година българската верига луксозни хотели FPI Hotels & Resorts има няколко повода за празнуване. В деня на любовта и виното от началото на века традиционно е гръмвало шампанското за откриване на ключови обекти от веригата. На тази сантиментална дата врати са отворили ресторант „Модерато” (2003),  „Кристъл Палас Бутик Хотел” (2004), „Апартаментна къща България” (2006) и „Арена ди Сердика Резидънс Хотел” (2007).

„Бутик Хотел Кристъл Палас” отбелязва 10-години от своето създаване. Сред множеството отличия на хотела на улица „Шипка” са „Сграда на годината” и награда на потребителите на TripAdvisor. От своя страна, ресторант „Модерато” в  кв. Изток е любимо място за много светски личности, които ценят средиземноморската кухня и приятната атмосфера.

„Апартаментна къща България” и до днес е желано място за настаняване, както на български, така и на чуждестранни кино, театрални и музикални звезди. Причина за това е иновативният подход към настаняването, а именно дългосрочнно отдаване на жилище под наем, заедно с предоставянето на хотелски услуги и обслужване.

„Арена ди Сердика Резидънс Хотел” пък прекрачва прага на първите седем години само символично, тъй като в сърцето на хотела лежат руините на римски амфитеатър, построен преди цели 17 века. Уникалността и неповторимостта на обставноката в петзвездния хотел в столицата предизвиква все по-голям интерес сред чуждестранните гости на столицата.

В края на 2013-та година компанията FairPlay International, собственик на бранда FPI Hotels & Resorts, отбеляза своята 20-годишнина. През последната декада  хотелската верига изживява истински възход – бутиковите хотели са домакин на едни от най-бляскавите светски събития, като същевременно са известни със своята дискретност, предочитанз от видни политици, дипломати и бизнесмени.