На 23 Ноември 2018 г., ресторант La Terrazza di Serdica ще бъде домакин на специална гастрономична вечеря в рамките на третото издание на Седмицата на италианската кухня в София, организирана от Италианския културен институт в столицата от 19 до 25 Ноември 2018 г.

Шеф Иджинио Кортело е приготвил изискано тристепенно меню за вечерта на 23 Ноември 2018 г., включващо няколко типични за родния му италиански североизток ястия като агнолоти с картофи и прошуто Сан Даниеле, пъдпъдък пълнен с фриулианска наденица върху полента Монтасио и невероятно ароматната ябълкова торта за десерт. В пакетното меню за специалната кулинарна вечеря в размер на 60 лв на човек са включени и избор от интересни ордьоври с чаша аперитив Просеко, чаша елитна селекция италиански вина към всяко от ястията, кафе с десерта и минерална вода. Менюто може да разгледате в секция Оферти с ленк тук: Меню за 23 Ноември 2018. Резервация за маса и заявка за куверти за кулинарната вечеря на 23-ти Ноември може да направите на телефон 0886 898905 или тук!

През цялата седмица в периода 19 – 24 Ноември 2018 гостите на Панорамния ресторант La Terrazza di Serdica ще имат възможност да опитат от фриулианските кулинарни шедьоври на Шеф Иджинио Кортелло със специално подбрани продукти и характерните за преходния сезон между есен и зима регионални акценти за ценителите на италинаската кулинарна традиция.

Заповядайте в La Terrazza di Serdica, за да опитате най-доброто от автентичната италианска кухня в София!