Лейлани Стефанов и Мартин Павлов – победителите от турнира за деца до 11 години “FPI Bowl”, се завърнаха от Майорка с натрупан ценен опит, мотивация за развитие и сбъдната мечта! Младежите участваха в състезанието за деца „TEN-PRO Global Junior Tour“, който се състоя в Академията на Рафаел Надал в Майорка. Мартин се класира 10-ти сред момчетата, а Лейлани – 16-та сред момичетата от цял свят, спечелили участие в състезанието.

По време на турнира двете български надежди имаха открит урок със самия Надал и чичо му Тони, и се срещнаха с други звезди от света на тениса.

Сбъдването на мечтите на Мартин и Лейлани стана възможно благодарение на усилията им на корта, както и на подкрепата на FPI Hotels & Resorts, които осигуриха наградата – пътуване до Майорка със самолет, участие в поне 4 мача от турнира там и среща с Рафа.

През септември 2019 г. на кортовете на Тенис Център „Санта Марина“, Созопол, отново ще се проведе турнира за деца до 11 години  „FPI Bowl”, а наградите за най-добре представилите се момче и момиче също ще бъдат вдъхновяващи младите ни таланти.

Тенис център “Санта Марина” е част от Ваканционно селище “Санта Марина” и разполага с 8 открити тенис корта с твърда настилка (hard court) и нощно осветление. Всички игрища предлагат панорамни морски гледки и са в непосредствена близост до новоизградения парк с детски кът и амфитеатър. Комуникативното място и района, в който e разположен тенис центъра го превръщат във водеща дестинация за провеждане на множенство турнири от различен ранг – регионални, национални, както и международни от веригата ITF.

Следете всички новини свързани с тенис центъра в нашата Фейсбук страница тук