Новото зимно меню в Панорамен ресторант La Terrazza di Serdica вече очаква ценителите на автентичните и изискани италиански специалитети. 

Шеф Иджинио Кортело се е погрижил в студените зимни вечери в менюто да влязат нови попълнения приготвени по традиционни, домашни италиански рецепти с типични за сезона продукти и в компанията на изискана селекция от италиански сортове бели и червени вина. Освен характерните за североизточния район на Фриули-Венеция Джулия, сред подбраните рецепти за тази зима са включени и разнообразни предложения от автентичната италианска кухня от цялата страна. В менюто ще откриете и двата специални сезонни продукта  – артишок и радичо. 

Сред избраните майсторски  предложения от Шеф Кортело ще видим Пармиджиана ди меландзане, Печен пъдпъдък пълнен с наденица върху мека полента, Салата от пресен артишок, прошуто, рукола пармезан и уникалното Ризото с радичио, червено вино и крема сирене. Любителите на прясната домашна паста ще могат да опитат Спагети с италианска наденица, гъби, шафран и пармезан, Пакери с чери домати, босилек и бурата, Ригатони “алла Карбонара” с гуанчале, жълтък, пармезан и черен пипер. Зимата в италианския северозиток не е истинска и без традиционното за региона Свинско бон филе, увито в гуанчале с гъбен сос и поднесено върху полента със сирене Монтасио. 

Шеф Кортело ще продължи да ни изненадва и със специалните Седмични предложения за вечеря от Понеделник до Събота, които ще можете да намерите на страницата ни във Facebook. 

Заповядайте в италиански ресторант La Terrazza di Serdica, за да опитате най-доброто от автентичната италианска кухня в София за всеки повод, от бизнес вечеря до среща с приятели или романтичен момент за двама! Телефон за резервации 0886 898905.